Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Pečené vepřové maso na cibuli s mrkví
Dada 2 h. střední
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Španělské ptáčky
Dada — vysoká
Španělský ptáček v troubě
Michal 1 h. 20 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bobová polévka se slaninou
Dada — střední
SLANÉ KOLÁČE
Trešeník se slaninou
Jurgason 55 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Jurgason 40 min. střední
Balkánský plamen
Jurgason 60 min. nízká
TĚSTOVINY
Brynzové halušky
Dada 60 min. nízká
RYBY
Candát po provensálsku
Jurgason 50 min. nízká
Domácí francouzský cibulový koláč
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
KOLÁČE
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Karbanátky z červeného zelí
Domácí sladké fornetti
Kuřecí maso na čínský způsob
Křehký tvarohový šnek
SLANÉ CHUŤOVKY
Klasické obložené chlebíčky
Vepřový wok s tofu
Tvarohová vosí hnízda
Boloňské špagety
Pudinková vosí hnízda
RIZOTO
Hráškové rizoto
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit