Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Pečené vepřové maso na cibuli s mrkví
Dada 2 h. střední
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Španělské ptáčky
Dada — vysoká
Španělský ptáček v troubě
Michal 1 h. 20 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bobová polévka se slaninou
Dada — střední
SLANÉ KOLÁČE
Trešeník se slaninou
Jurgason 55 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Jurgason 40 min. střední
Balkánský plamen
Jurgason 60 min. nízká
TĚSTOVINY
Brynzové halušky
Dada 60 min. nízká
RYBY
Candát po provensálsku
Jurgason 50 min. nízká
Domácí francouzský cibulový koláč
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Smetanová polévka z fazolových lusků
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Plněné zelné listy
ROLÁDY
Štafetky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
MUFFINY
Halloween muffiny
Restované houby Shimeji Bunapi
Frankfurtská polévka
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
Kroupová baba s uzeným a houbami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit