Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
Zobrazit recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízká
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
SLADKÁ JÍDLA
Moravské koláče
Dada — střední
HOVĚZÍ MASO
Svíčková na smetaně s knedlíkem
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
KOLÁČE
Velikonoční Jidáše
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Kulajda
Michal 45 min. střední
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Karlovarský knedlík
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Jednoduché lité buchty
Karbanátky z červeného zelí
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Mrkvový zákusek s tvarohem
Arašídové sendviče z listového těsta
Květák v mandžuské omáčce
Třešňová bublanina
RIZOTO
Kuřecí rizoto
Makovo jablečný koláč
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Gratinované brambory
SLADKÉ SNÍDANĚ
Dýňové vafle
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit