Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Kurkumové kuře
Dada 1 h. 40 min. střední
Zobrazit recept
Paprikové pečené kuře s hranolky
Dada — střední
Máslové pečené kuře
Dada 1 h. 30 min. střední
Kuře na zeleninové nádivce s cizrnou
Pečené česnekové kuře
Dada 2 h. nízká
Kuřecí roláda s nádivkou
Jurgason 2 h. nízká
Zázvorovo-medové kuře na hruškách
Grilované kuře
Dada 1 h. 30 min. nízká
Pečené kuře s bramborami na kečupu
Pečené kuře s rýží
Kuřecí roláda s mletým masem
Dušená hlíva s kuřecím masem
Dada 60 min. střední
Kuře na způsob svíčkové
Křupavé kuře
Dada — nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit