Národní kuchyně▼
Více▼
SUCHÉ PEČIVO
Kakaové kuličky
Michal 50 min. střední
Zobrazit recept
ROLÁDY
Štafetky
Michal 1 h. 30 min. vysoká
RYBY
Marinovaný losos
Michal — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Marinovaný losos na studeno
ZÁKUSKY
Věnečky
Michal 1 h. 40 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso s hořčicovou omáčkou
Zuzka 40 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová směs s brandy
Zuzka 25 min. nízká
KOLÁČE
Čokoládovo-švestkové suflé
HOVĚZÍ MASO
Steaková omáčka se zeleným pepřem
Michal 10 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Pikantní kuřecí stehna na grilu
Dada — nízká
Tradiční francouzský jablečný koláč
OMÁČKY A PRÍVARKY
Špenát z čerstvého špenátu
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Salátová polévka
Krémový ořechový zákusek
Karbanátky z červeného zelí
Kuřecí maso v cibulové omáčce
Jablečný koláč s pudinkem a drobenkou
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
TELECÍ MASO
Ossobuco - dušená telecí kližka
Jablečný koláč s ořechovým tvarohem
Pikantní jablečné čatní s kokosem
Krémová pórková polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit