Národní kuchyně▼
Více▼
SUCHÉ PEČIVO
Kakaové kuličky
Michal 50 min. střední
Zobrazit recept
ROLÁDY
Štafetky
Michal 1 h. 30 min. vysoká
RYBY
Marinovaný losos
Michal — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Marinovaný losos na studeno
ZÁKUSKY
Věnečky
Michal 1 h. 40 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso s hořčicovou omáčkou
Zuzka 40 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová směs s brandy
Zuzka 25 min. nízká
KOLÁČE
Čokoládovo-švestkové suflé
HOVĚZÍ MASO
Steaková omáčka se zeleným pepřem
Michal 10 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Pikantní kuřecí stehna na grilu
Dada — nízká
Tradiční francouzský jablečný koláč
Medové řezy s ořechovým griliášem
Londýnské štangličky
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
Mořský čert se zeleným pestem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit