Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborová placka s cibulí a medvědím česnekem
Špaldové langoše
KOLÁČE
Tvarohovo medový koláč s jablky
Tvarohový koláč s višněmi
ZÁKUSKY
Bounty řezy
PALAČINKY
Jablečné palačinky ze špaldové mouky
MUFFINY
Datlové muffiny
SLADKÉ SNÍDANĚ
Špaldovo-ovesné lívanečky
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
CHLÉB
Špaldový chléb
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit