Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborová placka s cibulí a medvědím česnekem
Dada 60 min. střední
Špaldové langoše
Zuzka 50 min. nízká
KOLÁČE
Tvarohovo medový koláč s jablky
Zuzka 60 min. střední
Tvarohový koláč s višněmi
Dada 1 h. 15 min. střední
ZÁKUSKY
Bounty řezy
Michal 1 h. 10 min. střední
PALAČINKY
Jablečné palačinky ze špaldové mouky
Michal 1 h. 40 min. nízká
MUFFINY
Datlové muffiny
Dada 45 min. vysoká
SLADKÉ SNÍDANĚ
Špaldovo-ovesné lívanečky
Dada 40 min. střední
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Dada — střední
CHLÉB
Špaldový chléb
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit