Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový masala dál
KUŘECÍ MASO
Indické máslové kuře
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
Květák s indickým kořením
Zeleninové kari
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kari
Tofu s fazolemi
Sladké brambory s cuketou a indickým kořením
Smažený květák v cizrnovém těstíčku
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Špenátové brambory
Bramborovo-lilková masala
Bramborovo-květáková masala
ZÁKUSKY
Obliž prst
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Ananasové řezy
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Sýrové tyčinky z listového těsta
Fučka
Silvestrovské škvarkové pagáčky
SLANÉ PEČIVO
Česnekové trojúhelníky
Pařížské rohlíčky
Rybí karbanátky
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie