Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový masala dál
KUŘECÍ MASO
Indické máslové kuře
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
Květák s indickým kořením
Zeleninové kari
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kari
Tofu s fazolemi
Sladké brambory s cuketou a indickým kořením
Smažený květák v cizrnovém těstíčku
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Špenátové brambory
Bramborovo-lilková masala
Bramborovo-květáková masala
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit