Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový masala dál
KUŘECÍ MASO
Indické máslové kuře
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
Květák s indickým kořením
Zeleninové kari
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kari
Tofu s fazolemi
Sladké brambory s cuketou a indickým kořením
Smažený květák v cizrnovém těstíčku
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Špenátové brambory
Bramborovo-lilková masala
Bramborovo-květáková masala
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Vepřová játra na cibulce
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie