Národní kuchyně▼
Více▼
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový masala dál
Michal 40 min. střední
Zobrazit recept
KUŘECÍ MASO
Indické máslové kuře
Michal 1 h. 30 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
Dada 60 min. střední
Květák s indickým kořením
Zuzka 40 min. nízká
Zeleninové kari
Dada 60 min. vysoká
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kari
Michal 2 h. 30 min. vysoká
Tofu s fazolemi
Michal 30 min. střední
Sladké brambory s cuketou a indickým kořením
Dada 30 min. střední
Smažený květák v cizrnovém těstíčku
Dada 40 min. střední
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Špenátové brambory
Michal 45 min. střední
Bramborovo-lilková masala
Bramborovo-květáková masala
Dada 35 min. střední
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
Nepečený krémeš
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
Květák v mandžuské omáčce
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit