Národní kuchyně▼
Více▼
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový masala dál
Michal 40 min. střední
Zobrazit recept
KUŘECÍ MASO
Indické máslové kuře
Michal 1 h. 30 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
Dada 60 min. střední
Květák s indickým kořením
Zuzka 40 min. nízká
Zeleninové kari
Dada 60 min. vysoká
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kari
Michal 2 h. 30 min. vysoká
Tofu s fazolemi
Michal 30 min. střední
Sladké brambory s cuketou a indickým kořením
Dada 30 min. střední
Smažený květák v cizrnovém těstíčku
Dada 40 min. střední
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Špenátové brambory
Michal 45 min. střední
Bramborovo-lilková masala
Bramborovo-květáková masala
Dada 35 min. střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
Bramborovo-brynzové krokety
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit