Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
Chilli con carne
Dada 60 min. vysoká
Hovězí kýta na kořenové zelenině
Michal 2 h. 20 min. nízká
Smažené řízky z uzeného hovězího jazyka
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
Steaky z hovězí roštěnky
Michal 10 min. nízká
Uzený hovězí jazyk v sýrovo-česnekovém těstíčku
Hovězí přední s celerem
Michal 3 h. vysoká
Barevná sekaná
Dada 1 h. 30 min. nízká
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
Svíčková na smetaně s knedlíkem
Dada — střední
Guláš s pivem
Dada 2 h. 30 min. nízká
Steaková omáčka s houbami
Michal 20 min. nízká
Steaková omáčka se zeleným pepřem
Steaková omáčka z dijonské hořčice
Michal 5 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jahodové Míša řezy
Jednoduché lité buchty
Vepřový jazyk ve smetanové omáčce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit