Národní kuchyně
Více
KOLÁČE
Pudinková vosí hnízda
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
SUCHÉ PEČIVO
Měkké perníčky
ZÁKUSKY
Nepečený pudinkový zákusek s banány
DORTY
Třípatrový kaštanový dort
BÁBOVKY
Skořicová bábovka s jablky
Třená bábovka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Rychlý fazolový prívarok z bílé fazole
Perníkový chlebíček z žitné mouky
BEZMASÁ JÍDLA
Pečené zeleninové kuličky
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
Čokoládově kokosová bábovka s ořechy
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit