Národní kuchyně▼
Více▼
KOLÁČE
Pudinková vosí hnízda
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
SUCHÉ PEČIVO
Měkké perníčky
ZÁKUSKY
Nepečený pudinkový zákusek s banány
DORTY
Třípatrový kaštanový dort
BÁBOVKY
Skořicová bábovka s jablky
Třená bábovka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Rychlý fazolový prívarok z bílé fazole
Perníkový chlebíček z žitné mouky
BEZMASÁ JÍDLA
Pečené zeleninové kuličky
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
Čokoládově kokosová bábovka s ořechy
Restované houby Shimeji Bunapi
Jednoduché lité buchty
Karbanátky z červeného zelí
Ananasové řezy
Mrkvový zákusek s tvarohem
Arašídové sendviče z listového těsta
Květák v mandžuské omáčce
TĚSTOVINY
Špecle s pivním sýrem, slaninou a cibulí
Třešňová bublanina
RIZOTO
Kuřecí rizoto
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Gratinované brambory
SLADKÉ SNÍDANĚ
Dýňové vafle
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit