RECEPTY
Chuťovka na každou párty.
Chutný těstovinový salát s jogurtovým dresinkem.
Slovenský brynzový koláč z listového těsta s ochucenou brynzovo-smetanovou náplní.
Při nákupu čerstvých kuřat a jejich zpracování nám často zůstávají hřbety a křídla. Přípravou rychlé polévky v parním hrnci je výborně zužitkujeme.
Uvařte si československou klasiku z polotovarů a objevte chuť časů dávno minulých. :)
Špecle jsou v podstatě noky, které najdeme v jídelníčcích německy mluvících národů jako "Spätzle". Jsou nejen velmi oblíbené jako příloha k masu s omáčkou, ale i jako samostatný pokrm, když jsou smíchány se sýrem, slaninou a ...
Rychlá a jednoduchá příprava oblíbených tyčinek z listového těsta se sýrem, solí, kmínem či sezamem.
Těstoviny s pařenou brokolicí a rajčaty v jemné bazalkovo-petrželové omáčce.
Křupavá slaďoučká srdíčka z listového těsta.
Jednoduché kremrole z listového těsta plněné vařenou sněhovou náplní.
Jednoduché chutné koláčky.
Vynikající těstoviny s chutným a zdravým pórkem.
Koláč se vším co obsahuje oblíbený štrúdl. Koláč je jednoduše připraven z listového těsta bez zavinování.
Jeden z mnoha druhů receptů na oblíbené boloňské špagety.
Carbonara je tradiční italská úprava těstovin se slaninou, sýrem Pecorino a vajíčky. Nejvhodnější těstoviny na přípravu jsou právé špagety.
Jednoduchý a rychlý oběd.
Osvědčená kombinace - prosciutto crudo, rukola a parmezán, tentokrát na těstovinách s čerstvými rajčaty, česnekem a olivovým olejem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit