RECEPTY
Při nákupu čerstvých kuřat a jejich zpracování nám často zůstávají hřbety a křídla. Přípravou rychlé polévky v parním hrnci je výborně zužitkujeme.
Jak si dobře připravit tarhoňu. Tato chutná těstovina je velmi vhodnou přílohou k různým jídlům, ať už vařeným, pečeným nebo dušeným.
Jednoduché noky z mouky a vody vhodné jako příloha k perkeltu a guláši. Také mohou být servírovány jako samostatné jídlo nasladko s mákem a cukrem ... nebo naslano s tvarohem a opečenou slaninou.
Tradiční slovenský jídlo s unikátní chutí, vysokou energetickou hodnotou a pozitivním vlivem na trávicí trakt.
Chutný těstovinový oběd, podáváme se zeleninovými saláty nebo kyselou okurkou.
Letní svěží těstovinový salát ideální místo teplého oběda.
Špagety s výbornou brokolicovo-sýrovou omáčkou
Špagety s různou zeleninou
Těstovinový nákyp s houbami a sýrem zapečený v troubě.
Sladká večeře, rychle na stole. Podáváme s cukrem a skořicí.
Chutné špagety ze středozemního moře
Špagety s květákovou omáčkou.
Jednoduché a výborné! Podle tohoto receptu si připravíte v jarním a letním období chutné a lehké sezónní jídlo bez velké námahy.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit