RECEPTY
Chutné špízy na sobotní oběd. :)
Sekaná z mletého masa se žampiony a zeleninou. Podáváme jako samostatný pokrm, nebo s bramborovým pyré.
Zkuste i ve vaší kuchyni vykouzlit tuto velmi chutnou a zdravou luštěninovou kaši. Můžete ji servírovat jako přílohu spolu s rýží. Pro zpestření doplňte vajíčko, grilovanou zeleninu, tofu či maso.
Rybí nugetky ze sumečka afrického. Maso z této ryby je velmi chutné, pevné a hlavně téměř bez kostí. A pokud vám překáží hodně kostí ve vánočním kaprovi klidně ho vyměňte za tuto rybu.
Rolky z listového těsta plněné ochuceným mletým masem a cizrnou.
Sekanou podáváme koledníkům na studeno, s tradiční vekou. Těm, kteří se u nás zdrží až do oběda ,můžeme paštiku ohřát a podat s bramborovou kaší.
Uvařili jste si hovězí polévku či vývar. Pokud vám zůstalo nezkonzumované vařené maso, nabízíme vám z něj opravdu výbornou omáčku. Je vhodná k těstovinám, ale i k haluškám, bramborám či s knedlíkům.
Podáváme s pečivem a čerstvou zeleninou.
Výborné masové kuličky vhodné k omáčkám.
Jednoduchá příprava pokrmu z vynikající italské kuchyně.
Velmi chutná masová roláda, která upoutá svou barevností a bude se vyjímat na vašem velikonočním stole.
Lahodné, lehké soté z kuřecího masa, doplněnéo barevnou a výživnou zeleninou. Vhodnou přílohou může být rýže nebo těstoviny.
Barevná hovězí roláda zapečená v listovém těstě. Můžeme ji podávat jako teplý oběd s bramborovou přílohou. Stejně skvělá je i na studeno, a proto je velmi vhodná jako velikonoční pohoštění.
Buchty jsou nejchutnější čerstvé, proto je třeba rychle je sníst. :) Což jistě nebude tak velký problém :)
Žraločí maso má nevýraznou chuť, avšak jeho příprava v tomto nadýchaném a jemně pikantním těstíčku, ho změní v lahůdku. Přitom mimořádně oceníte, že žralok je chrupavčitá ryba a nemá téměř žádné kosti. Podáváme s ...
Jak si rychle a jednoduše připravit jemné křupavé maso z kapra.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit