RECEPTY
Při nákupu čerstvých kuřat a jejich zpracování nám často zůstávají hřbety a křídla. Přípravou rychlé polévky v parním hrnci je výborně zužitkujeme.
Máslové kuře (Murgh Makhani) je jemně pikantní severoindické jídlo oblíbené po celém světě. Chutné maso ve skvělé omáčce podáváme s rýží nebo s indickými chlebovými plackami.
Vynikající japonská polévka.
Lehký a dietní oběd.
Jednodnoduchá příprava rychlého a vydatného oběda, na kterém si jistě pochutnáte.
Vynikající "svíčková" z kuřecího masa.
Podáváme s bagetami opečenými na másle.
Jednoduchý salát na pohoštění pro přátele.
Recept na thajskou polévku Tom Kha Gai s kokosovým mlékem a kuřecím masem.
Špízy obalované v těstíčku a smažené v oleji.
Tradičně chutná pečená kuřecí stehna s bramborovou kaší.
Salát bohatý na bílkoviny a kyselinu listovou.
Lahodné, lehké soté z kuřecího masa, doplněnéo barevnou a výživnou zeleninou. Vhodnou přílohou může být rýže nebo těstoviny.
Lehký nízkotučný oběd či večeře.
Recept na přípravu bramborových halušek, zapékaných s kuřecím masem a zeleninou.
Voňavé křupavé kuře. Vhodnou přílohou je salát z červené řepy s ovocem a kukuřicí, který svou sladko-kyselou chutí zvýrazní chuť česnekového kuřecího masa.
Oblíbené bramboráky plněné chutnými pikantními játry.
Jednoduchý recept jak udělat ze sezónní zeleniny lehký dobrý oběd.
Chutný kapustový prívarok s kuřecími kousky v jemné omáčce. Podáváme s volským okem a čerstvým chlebem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit