RECEPTY
Francouzská specialita, tradičně zapékaná s vynikajícím švýcarským sýrem Gruyère. Jako alternativu doporučuji vyzkoušet sýr Cantal.
Jednoduchá a zdravá hlívová polévka uvařená pomocí parního hrnce
Klasická slovenská kapustnica s masem, sušenými švestkami a pikantní klobáskou, která jí přidá charakteristickou chuť.
Podzimní polévka z čerstvých suchohřibů a klouzků.
Guláš ze sporáku na velkou rodinnou oslavu.
Tradiční guláš doplněný o žampiony podáváme s chlebem.
Jednoduše a rychle připravená polévka z čerstvých rajčat.
Jednoduchá brokolicová polévka, bez přidání muškátového oříšku a soli vhodná i pro děti. Servírujeme s pár kapkami dýňového oleje.
Ribollita je tradiční italská polévka z oblasti Toskánska. Tuto hustou polévku tvoří pestrá směs zeleniny a na její přípravu existuje mnoho zaručených receptů. Uvařte si tento, námi uvedený. Je vyzkoušený a můžeme potvrdit, že ...
8litrový hrnec té nejskvělejší zelňačky, 18 porcí pro celou velkou rodinu nebo přátele. Podáváme s čerstvým chlebem a podle chuti i s kopečkem zakysané smetany na porci.
Jednoduchý recept na přípravu hlívové guláše s bramborami
Vynikající, jemně pikantní rybí polévka z pangasia. Jednoduchá a rychlá příprava.
18-20 porcí skvělé kapustnice na velkou silvestrovskou párty. Vaříme ve velkém, nejméně 8 litrovém hrnci.
Hustá letní fazolová polévka.
Chutná, zdravá, polévka z čekanky.
Smetanová zeleninová polévka s čočkou.
Jednoduchá, dojemna rozmixovaná, hlívovo- bramborová polévka.
Chutná polévka s lehkou máslovou příchutí plná zdravé zeleniny. Servírujeme ji s krutony a posypanou nasekanou petrželkou.
Jemná dršťková polévka z telecích drštěk, bez cibule v jíšce.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit