RECEPTY
Základní postup při vaření uzeného masa vhodného třeba k čočce na kyselo či bramborové kaši. Konzumujeme i na studeno s hořčicí a křenem.
Recept na přípravu plněných tvarohových knedlíků v parním hrnci.
Milujete větrníky a odrazuje vás poměrně náročná příprava či předchozí nezdary? Zkuste náš maxi větrník a neprohloupíte. Chutná klasicky úžasně a za úspěch při jeho přípravě se můžeme zaručit. :-)
Rychlý a na přípravu nenáročný recept na jemné kuřecí maso se smetanou a sýrem. Vhodnou přílohou může být rýže, brambory na jakýkoliv způsob a zelenina.
Lahodný krém s jemně kořeněnou chutí. Místo gorgonzoly je možné použít i jiný sýr s modrou nebo zelenou plísní, např. nivu, je třeba ho ale nastrouhat.
Teplou zeleninovou žemlovku podáváme jako hlavní jídlo s čerstvým rajčatovým nebo okurkovým salátem. Můžeme ji podávat i na studeno jako slaný zeleninový koláč. Vhodná je i jako příloha ke smaženému nebo pečenému masu.
Bramborové noky s omáčkou ze sýru Pecorino a smetany. Gnocchi si můžete koupit a uvařit jednoduše za pár minut ve vodě, nebo připravit domácí, podle našeho receptu, který také najdete na naší stránce.
Recept na přípravu francouzských brambor. Sytý a chutný oběd na všední den pro každého.
Zdravá lehká večeře z listového salátu, rajčat a chutného slaného balkánského sýra ochucená zdravými oleji. Můžeme podávat s kouskem celozrnného chleba.
Jemná, smetanov-máslová třešňová bublanina na francouzský způsob.
Recept na jeden z nejkrémovějších zákusků, který se skládá z vrstev listového těsta a lahodného vanilkového krému. Název je překlad z francouzského Mille-feuille (mil-foij), což znamená tisíc listů.
Podle tohoto receptu si připravíte jemný a lahodný prívarok s koprem a smetanou. Na vrch si můžete dát vajíčko nebo tofu.
Málo těsta, želatina, hodně ovoce a ještě více šlehačky.
Jednoduché zdravé sušenky k letní kávě i na vánoční stůl. Pokud použijeme hnědý cukr, chuť koleček bude karamelovější. Změnit jejich chuť můžeme i posypáním kakaem, skořicí, nebo přidáním rozinek a oříšků.
Vynikající zapečené tenké plátky z brambor se smetanou a sýrem. Ideální když potřebujete doplnit kalorie :)
Pomocí tohoto receptu si můžete připravit vynikající domácí pochoutkové párty pečivo plněné olivami.
Úžasně zdravý sirup z plodů aronie, připravený za studena a proto plný vitaminů... a tedy i cukru 🙂 Jistě souhlasíte, že bez něj by to tak skvělý sirup zase nebyl 🙂 Z uvedeného množství si připravíte asi 2 litry sirupu.
Jednoduchý ověřený postup na přípravu chutného steaku z jemné vepřové panenské svíčkové. Pánev můžete s radostí nahradit zahradním grilem.
Recept na přípravu mořského čerta s pestem a brokolicí v parním hrnci. Na přípravu uvedeného receptu můžeme použít i jiný druh mořské ryby.
Podle počtu konzumentů si připravíme počet sýrů. Množství chleba, džemu a horčice použijeme podle potřeby. Na každý sýr potřebujeme dva plátky šunky. Sýr si můžeme připravit i doma, na grilovací pánvi, bude stejně chutný.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit