RECEPTY
Měkkoučké hovězí maso v lahodné omáčce, podávané s kynutým knedlíkem. To musíte vyzkoušet!
Recept na přípravu plněných tvarohových knedlíků v parním hrnci.
Oblíbený segedínský guláš, tentokrát s hovězím masem a množstvím smetany. Podáváme s knedlíkem nebo chlebem. Komu jak chutná:) ... rozhodně si pochutnáte všichni! Doporučujeme při přípravě použít kvašené zelí s vínem, ...
Pro pečení je nejvhodnější dobře prorostlý bůček. Podáváme s knedlíkem navlhčeným výpekem a dušeným bílým zelím.
Chutná příloha k pečené drůbeži podávané s knedlíkem.
Pečenou vepřovou krkovičku nejčastěji podáváme s knedlíkem a dušeným zelí. Chutnou alternativou je použít jako přílohu dušené paprikové brambory.
Podáváme s dušeným zelím a houskovým knedlíkem přelitým výpekem z kachny.
Uvařili jste si hovězí polévku či vývar. Pokud vám zůstalo nezkonzumované vařené maso, nabízíme vám z něj opravdu výbornou omáčku. Je vhodná k těstovinám, ale i k haluškám, bramborám či s knedlíkům.
Vynikající klasika z maďarské kuchyně. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Podáváme s knedlíkem. Vařený jazyk má výbornou chuť, dá se jíst i bez omáčky, s chlebem, hořčicí nebo křenem.
Česká klasika, vepřová kýta s kysaným zelím a knedlíkem.
Podáváme s těstovinami nebo houskovým knedlíkem.
Jemné králičí masíčko v krémové zeleninové omáčce servírované s knedlíkem.
Recept na přípravu vegetariánské alternativy perkeltu. Hlíva ústřičná je bohatý zdroj přírodních vitamínů a minerálů, obsahuje vitamíny B, D, C, K, ale i kvalitní proteiny. Podáváme s houskovým knedlíkem, těstovinami nebo ...

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit