RECEPTY
Chutná, sladko-slaná omáčka vhodná k uzenému masu, k pečené kachně i králíkovi.
Tradiční omáčka francouzské kuchyně z másla a šlehaných žloutků.
Čočkový dál se špenátem (Palak Dal, Dal Palak) je skvělá indická omáčka z drobné čočky a čerstvého špenátu. Je to výborný, sytý a zdravý pokrm. Ačkoliv indickou kuchyni nepreferujete, toto jídlo vám bude zaručeně chutnat, ...
Sladkokyselá, mléčno-smetanová fazolová omáčka je velmi chutná při podávání s dobrou sekanou, klobáskou nebo volským okem. Klasicky k ní servírujeme čerstvý, měkký chléb. Při přípravě 4 porcí použijeme poloviční dávku ...
Návod na rychlou a šetrnou přípravu výborného a zdravého pokrmu.
Jemně pikantní omáčka z rajčatového protlaku a sterilizovaných rajčat.
Lilková omáčka s cizrnou Baingan chana (chole) masala je oblíbený indický pokrm pikantní chuti. Množství koření můžete podle chuti ubrat, nebo i přidat.
Výborné masové kuličky vhodné k omáčkám.
Omáčka je vhodná ke konzumaci s těstovinami. Velmi chutná je i s houskovým knedlíkem.
Měkoučké maso, jemně křupavý pórek a lahodná smetanová omáčka ... mňam :) Podáváme s houskovým knedlíkem.
Nádherně vonící hustá omáčka s jemně pikantní chutí. V kuchyni má různé možnoti uplatnění.
Omáčku podáváme k vařenému i pečenému masu, k masovým kuličkám, spolu s knedlíkem nebo vařenými bramborami.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit