Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí čertovy kousky
Dada — nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Kurkuma pikantní tofu se špagetami
Dada 25 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso v jablečné omáčce
Dada 60 min. střední
Pikantní dýňovo-mrkvové placky
Zuzka — nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Tofu omáčka na špagety
Dada 30 min. střední
Kuřecí pekáč
Dada 1 h. 15 min. vysoká
Vepřový wok s tofu
Dada 45 min. nízká
Pečená kuřecí prsa s bramborami
Jurgason 1 h. 20 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Thajská kuřecí polévka s kokosovým mlékem
Michal 30 min. nízká
Mexické soté
Jurgason 60 min. nízká
Fazole na cibulce s párkem
Mioo 15 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie