Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Kuřecí čertovy kousky
Dada — nízká
Zobrazit recept
BEZMASÁ JÍDLA
Kurkuma pikantní tofu se špagetami
Dada 25 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso v jablečné omáčce
Dada 60 min. střední
Pikantní dýňovo-mrkvové placky
Zuzka — nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Tofu omáčka na špagety
Dada 30 min. střední
Kuřecí pekáč
Dada 1 h. 15 min. vysoká
Vepřový wok s tofu
Dada 45 min. nízká
Pečená kuřecí prsa s bramborami
Jurgason 1 h. 20 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Thajská kuřecí polévka s kokosovým mlékem
Michal 30 min. nízká
Mexické soté
Jurgason 60 min. nízká
Fazole na cibulce s párkem
Mioo 15 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Plněné zelné listy
ROLÁDY
Štafetky
Karbanátky z červeného zelí
MUFFINY
Halloween muffiny
Restované houby Shimeji Bunapi
Frankfurtská polévka
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
Kroupová baba s uzeným a houbami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit