RECEPTY
Soté "na divoko" podáváme s vařenými bramborami a pálivou feferonkou.
Vynikající lahůdka z klasické kuchyně, která v záplavě moderních receptů a různých "proti" vypadla z jídelníčků.
Chutně upravená vepřová plec, naplněná slaninou, vajíčkem a zelím na šťávě.
Chutná obměna oblíbené plněné sekané. Podáváme s bramborovou kaší a kyselou okurkou.
Klasické vepřové sádlo je nenahraditelná ingredience mnoha pokrmů. Jeho domácí příprava - škvaření sádla - je jednoduchý postup jehož výsledkem jsou čisté, kvalitní produkty - vepřové sádlo a škvarky.
Vynikající klasika z maďarské kuchyně. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Sladké brambory zapečené s mrkví, mletým masem, bešamelem a mozarellou.
Výborné bramborové placky plněné kysaným zelím nebo plněné masem.
Vynikající zimní kolagenová pochoutka, jejíž dlouhá příprava stojí za to. Podáváme s chlebem, cibulí a octem.
Výborný klasický recept na tradiční chutné a oblíbené karbanátky. Podáváme s vařenými bramborami, nakrájenou čerstvou cibulí a hořčicí.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit