Národní kuchyně
Více
DEZERTY V SKLENICI
Domácí čokoládový pudink
KOLÁČE
Jablkový koláč se zmrzlinou
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený kořen lotosu
ZÁKUSKY
Tvarohový koláč s mangem
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Cheesecake z ricotty
KRŮTÍ MASO
Krůtí paprikáš
SLANÉ CHUŤOVKY
Ořechově škvarkové pagáčky
RIZOTO
Mrkvové rizoto
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Miso polévka s fazolovými lusky
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
Restované houby Shimeji Bunapi
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie