Národní kuchyně
Více
RIZOTO
Mrkvové rizoto
Michal 50 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Lečo s vejcem
Dada 30 min. nízká
Vegetariánská plněná paprika
Dada 50 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Dušené hovězí na oblíbený prívarok
Dada 1 h. 30 min. střední
Hovězí guláš s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Klasické obložené chlebíčky
Dada 40 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Tmavá fazolová polévka
Hokkaido lečo
Dada 30 min. střední
Zeleninové kari
Dada 60 min. vysoká
Bramboráky s hovězím masem
Dada — střední
Hovězí kotlíkový guláš
Michal 4 h. 30 min. vysoká
Špekáčky na černém pivu
VEPŘOVÉ MASO
Plněná paprika vařená v troubě
Masovo-houbové špízy
Dada 1 h. 30 min. nízká
Dušená paprika s vejcem
Dada — nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřová polévka
Lilková kolečka
Michal — nízká
Halászlé z pangasia
Chilli con carne
Kachní polévka
Michal 2 h. střední
KRŮTÍ MASO
Krůtí kapsa v parním hrnci
TĚSTOVINY
Cannelloni s masovou nádivkou
Dada 2 h. střední
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Grenadýrský pochod
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Fazolová polévka na sladkokyselo
Citronové řezy
Kuřecí rolky plněné špenátem
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
KOLÁČE
Jablečné řezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit