Národní kuchyně▼
Více▼
RIZOTO
Mrkvové rizoto
Michal 50 min. střední
Zobrazit recept
BEZMASÁ JÍDLA
Lečo s vejcem
Dada 30 min. nízká
Vegetariánská plněná paprika
Dada 50 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Dušené hovězí na oblíbený prívarok
Dada 1 h. 30 min. střední
Hovězí guláš s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Klasické obložené chlebíčky
Dada 40 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Tmavá fazolová polévka
Hokkaido lečo
Dada 30 min. střední
Zeleninové kari
Dada 60 min. vysoká
Bramboráky s hovězím masem
Dada — střední
Hovězí kotlíkový guláš
Michal 4 h. 30 min. vysoká
Špekáčky na černém pivu
VEPŘOVÉ MASO
Plněná paprika vařená v troubě
Masovo-houbové špízy
Dada 1 h. 30 min. nízká
Dušená paprika s vejcem
Dada — nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřová polévka
Lilková kolečka
Michal — nízká
Halászlé z pangasia
Chilli con carne
Kachní polévka
Michal 2 h. střední
KRŮTÍ MASO
Krůtí kapsa v parním hrnci
TĚSTOVINY
Cannelloni s masovou nádivkou
Dada 2 h. střední
Kotlíkový guláš bez kotlíku
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Květák v mandžuské omáčce
Nepečený krémeš
Karbanátky z červeného zelí
Šunková roláda
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
Halušky z červené řepy
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit