Národní kuchyně▼
Více▼
RIZOTO
Mrkvové rizoto
Michal 50 min. střední
Zobrazit recept
BEZMASÁ JÍDLA
Lečo s vejcem
Dada 30 min. nízká
Vegetariánská plněná paprika
Dada 50 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Dušené hovězí na oblíbený prívarok
Dada 1 h. 30 min. střední
Hovězí guláš s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Klasické obložené chlebíčky
Dada 40 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Tmavá fazolová polévka
Hokkaido lečo
Dada 30 min. střední
Zeleninové kari
Dada 60 min. vysoká
Bramboráky s hovězím masem
Dada — střední
Hovězí kotlíkový guláš
Michal 4 h. 30 min. vysoká
Špekáčky na černém pivu
VEPŘOVÉ MASO
Plněná paprika vařená v troubě
Masovo-houbové špízy
Dada 1 h. 30 min. nízká
Dušená paprika s vejcem
Dada — nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřová polévka
Lilková kolečka
Michal — nízká
Halászlé z pangasia
Chilli con carne
Kachní polévka
Michal 2 h. střední
KRŮTÍ MASO
Krůtí kapsa v parním hrnci
TĚSTOVINY
Cannelloni s masovou nádivkou
Dada 2 h. střední
Kotlíkový guláš bez kotlíku
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Květák v mandžuské omáčce
Kvašáky - kvašené okurky
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy
SLADKÁ JÍDLA
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
Sójový salát se zeleninou
Krůtí špízy v alobalu
Špagety s nivovou omáčkou
Šunkové fleky s cibulkou
BÁBOVKY
Hokkaido bábovka s tvarohem
Čokoládově kokosová bábovka s ořechy
Nekynuté jogurtové koblihy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit