Hruškovo-jablečný salát s cizrnou
Ovocný salát se sladkou pečenou cizrnou v kokosu.
recept,fotorecept,cizrna sterilizovaná,hruška,jablka,Ovocné saláty,Veganské recepty,Vegetariánské recepty,Bezlepkové,Bezlaktózové,Sezónní recepty
Ovocné saláty
Kategorie
Ovocné saláty › Veganské recepty › Vegetariánské recepty › Bezlepkové › Bezlaktózové › Sezónní recepty › Sezona - Jablka (zima) › Sezona - Jablka (podzim) ›
Ingredience
Ingredience
citron | - | ||
cizrna sterilizovaná | 300 | gramů | |
hruška | 600 | gramů | |
jablka | 300 | gramů | |
kokos strouhaný | 30 | gramů | |
med | 30 | gramů | |
voda | - |
Recept
1.
cizrna sterilizovaná 300 gramů • med 30 gramů • kokos strouhaný 30 gramů
Cizrnu scedíme, osladíme medem a promícháme s kokosem.
2.
Vysypeme na plech vyložený papírem na pečení ...
3.
... a upečeme za občasného promíchání. Pečeme 30 minut při teplotě 180 °C.
7.
Přidáme je k hruškám, promícháme a scedíme.
8.
Do misky k ovoci přisypeme cizrnu ...
9.
... a promícháme. Podáváme ozdobené nakrájenými sušenými švestkami.
Dobrou chuť!