svetvemne.cz

Hruškovo-jablečný salát s cizrnou

     

Ovocný salát se sladkou pečenou cizrnou v kokosu.

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

 

 

 
 
Citron
Cizrna sterilizovaná300gramů
Hruška600gramů
Jablka300gramů
Kokos strouhaný30gramů
Med30gramů
Voda

1. 

cizrna sterilizovaná 300 g  med 30 g  kokos strouhaný 30 g

Cizrnu scedíme, osladíme medem a promícháme s kokosem.

2. 

Vysypeme na plech vyložený papírem na pečení ...

3. 

... a upečeme za občasného promíchání. Pečeme 30 minut při teplotě 180 °C.

4. 

hruška 600 g

Hrušky omyjeme, oloupeme, nakrájíme na kostičky.

5. 

voda  citron

Vložíme do vody se šťávou z citronu.

6. 

jablka 300 g

Omyjeme jablka, oloupeme a nakrájíme.

7. 

Přidáme je k hruškám, promícháme a scedíme.

8. 

Do misky k ovoci přisypeme cizrnu ...

9. 

... a promícháme. Podáváme ozdobené nakrájenými sušenými švestkami.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit