Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Květák s indickým kořením
Lilkovo-cizrnové kari
Cizrnové placky s koriandrem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Čočkovo-cizrnová polévka s bramborami
VEPŘOVÉ MASO
Masovo-cizrnové rolky
Brambory s cizrnou
Batáty s cizrnou a jogurtovo-okurkovým dresinkem
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Cizrnové čoko-oříškové brownies
ZELENINOVÉ SALÁTY
Cizrnový salát s rajčaty
OVOCNÉ SALÁTY
Hruškovo-jablečný salát s cizrnou
KUŘECÍ MASO
Kuře na zeleninové nádivce s cizrnou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborovo-cizrnová sladkokyselá polévka
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Mléčná čočková polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie