Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Květák s indickým kořením
Lilkovo-cizrnové kari
Cizrnové placky s koriandrem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Čočkovo-cizrnová polévka s bramborami
VEPŘOVÉ MASO
Masovo-cizrnové rolky
Brambory s cizrnou
Batáty s cizrnou a jogurtovo-okurkovým dresinkem
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Cizrnové čoko-oříškové brownies
ZELENINOVÉ SALÁTY
Cizrnový salát s rajčaty
OVOCNÉ SALÁTY
Hruškovo-jablečný salát s cizrnou
KUŘECÍ MASO
Kuře na zeleninové nádivce s cizrnou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborovo-cizrnová sladkokyselá polévka
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
ZÁKUSKY
Nanukové řezy
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Karbanátky z červeného zelí
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Krupicové strouhání
SLADKÁ JÍDLA
Opekance - bobalky
SLANÉ CHUŤOVKY
Huspenina
SUCHÉ PEČIVO
Ořechové máslové dortíčky - drdoletky
KOLÁČE
Ořechové jidáše
Ovesné lívance s jablky
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
Koláč z máku a ovoce
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit