Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Květák s indickým kořením
Lilkovo-cizrnové kari
Cizrnové placky s koriandrem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Čočkovo-cizrnová polévka s bramborami
VEPŘOVÉ MASO
Masovo-cizrnové rolky
Brambory s cizrnou
Batáty s cizrnou a jogurtovo-okurkovým dresinkem
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Cizrnové čoko-oříškové brownies
ZELENINOVÉ SALÁTY
Cizrnový salát s rajčaty
OVOCNÉ SALÁTY
Hruškovo-jablečný salát s cizrnou
KUŘECÍ MASO
Kuře na zeleninové nádivce s cizrnou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborovo-cizrnová sladkokyselá polévka
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit