Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hrachový prívarok ze žlutého sušeného hrachu
Dada 1 h. 10 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Smetanový špenát s volský okem
Dada 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí uzená stehna s hrachový pyré v parním hrnci
Dada — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
TĚSTOVINY
Studený těstovinový salát
Kroupová baba s uzeným a houbami
Dada 2 h. nízká
Uzené s hrachový pyré v parním hrnci
Dada 40 min. nízká
Asijská kuřecí prsa
Langoše
Dada 1 h. 30 min. střední
Špenát připravený z mrazeného špenátu
Dada 20 min. nízká
Kuřecí prsa plněná mozzarellou s bazalkou
Zuzka 30 min. nízká
Vepřové koleno pečené
Dada — střední
Kuřecí řízky s tatarskou omáčkou
Jurgason 30 min. nízká
RYBY
Žraločí steak marinovaný
Marinované vepřové maso na rukole
Zuzka 60 min. nízká
Houbové závitky s mletým masem
Zuzka 40 min. nízká
Brokolice zapečená se sýrem
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
Vepřový jazyk ve smetanové omáčce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Šlehačkový dort s tvarohovými kuličkami
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit