Národní kuchyně
Více
MASOVÉ POLÉVKY
Rychlá kuřecí polévka z parního hrnce
Dada 30 min. nízká
Gazdovská kapustnica s kroupami
Dada 1 h. 30 min. střední
Ovarová polévka
Dada 2 h. 20 min. nízká
Thajská kuřecí polévka s kokosovým mlékem
Michal 30 min. nízká
Jednoduchá kuřecí polévka
Jurgason 2 h. nízká
Kuřecí ramen
Mioo — střední
Vánoční zelňačka
Dada 1 h. 20 min. nízká
Zelňačka pro děti
Dada 50 min. nízká
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Jurgason 60 min. střední
Rybí polévka
Norika 60 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Šlehačkový dort s tvarohovými kuličkami
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit