Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Kološvárské zelí
Dada 1 h. 30 min. střední
Mäsovo-bramborové knedlíčky v parním hrnci
Dada — nízká
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Dada 50 min. nízká
Maso-zeleninový závin v listovém těstě
Dada 60 min. střední
Zapékané plněné žampiony
Dada 60 min. nízká
Houbové závitky s mletým masem
Zuzka 40 min. nízká
Plněná paprika
Dada — střední
Štefanská roláda
Elenka 2 h. střední
TĚSTOVINY
Lasagne
Norika 60 min. střední
Grilovaný šašlik
Středomořské karbanátky
Zuzka — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Batůžky s mletým masem
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit