Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Vařená uzená krkovice
Dada 1 h. 30 min. nízká
Kološvárské zelí
Dada 1 h. 30 min. střední
Mäsovo-bramborové knedlíčky v parním hrnci
Dada — nízká
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
Pečená vepřová krkovička
Kroupová baba s uzeným a houbami
Dada 2 h. nízká
Uzené s hrachový pyré v parním hrnci
Dada 40 min. nízká
Vepřové koleno pečené
Dada — střední
Marinované vepřové maso na rukole
Zuzka 60 min. nízká
Zapékané plněné žampiony
Dada 60 min. nízká
Houbové závitky s mletým masem
Zuzka 40 min. nízká
Středomořské karbanátky
Zuzka — nízká
Prokládané brambory
Dada 1 h. 20 min. střední
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Nakládaný Camembert s česnekem a cibulí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit