Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
Zobrazit recept
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Dada 2 h. vysoká
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
Domácí Dobošové řezy
Zuzka 45 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborové langoše
Dada — střední
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Segedínský guláš
Dada 60 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na paprice
Jurgason — nízká
Vepřová polévka
Dada 1 h. 30 min. nízká
Kuřecí perkelt
Dada 40 min. nízká
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
ŠTRÚDLY
Ořechový a makový štrúdl
Dada 60 min. střední
Restované houby Shimeji Bunapi
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Karbanátky z červeného zelí
Ananasové řezy
Mrkvový zákusek s tvarohem
Arašídové sendviče z listového těsta
Květák v mandžuské omáčce
Třešňová bublanina
ZELENINOVÉ SALÁTY
Celerový salát s ananasem
RIZOTO
Kuřecí rizoto
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Gratinované brambory
SLADKÉ SNÍDANĚ
Dýňové vafle
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit