RECEPTY
Vynikající a výživné jídlo, které je v Asii také známé pod názvem "Jajangmyeon". Standardně se připravuje s vepřovým masem. My jsme tentokrát použili hovězí, ale dobré je také s kuřecím či s tofu.
Rychlý, jednoduchý, bezmasý oběd. Podáváme s haluškami.
Lehké osvěžující jídlo podávané s čerstvým špenátem na česneku.
Nektarinková pikantní dochucovací omáčka. Chutney se obvykle podává v malém množství k vegetariánským jídlům. Zvláště dobře dochutí například zeleninové kari.
Bramborové noky s omáčkou ze sýru Pecorino a smetany. Gnocchi si můžete koupit a uvařit jednoduše za pár minut ve vodě, nebo připravit domácí, podle našeho receptu, který také najdete na naší stránce.
Výborný kukuřičný salát s tatarskou omáčkou, vhodný pro přípravu obložených mís na různé oslavy.
Recept na jedno z mnoha oblíbených chutney z indické kuchyně. Podává se jako dochucovací, hustší omáčka k různým jídlům v indickém menu.
Upečenou rybu podáváme s teplou bramborovo-sýrovou omáčkou, rýží a plátkem citronu.
Rychlá dietní večeře, nejen pro vegetariány.
Recept na přípravu klasické snídaně z vajíčka vařeného ve vodě s holandskou omáčkou.
Dýňový prívarok s dušeným hovězím je velmi oblíbený. Připravili jsme pro vás tento klasický recept z chutné mladé dýně, kterou jsme nastrouhali i s jejími jadérky a z nových snadno oloupaných brambor, abychom v bramborách ...
Jednoduchá, smetanová omáčka z oblíbeného medvědího česneku a brambor.
Klasika s typickou chutí zeleného pepře na smetaně.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit