RECEPTY
Klasická mléčná čočková polévka s bramborami. Polévku mají v oblibě nejen dospělí, kteří si ji mohou přichutit octem, ale i děti. Při přípravě polévky pro ty nejmenší vaříme polévku bez soli.
Hustá farmářská polévka z čočky, krupice, zelí a uzeného masa.
Dál (dhál) je luštěninová kaše podáváná jako základní součást indického obědového menu. Toto velmi zdravé jídlo, plné bílkovin, je oblíbené i v dalších zemích Orientu.
Recept na sterilovanou čočku a tofu v husté sladko-kyselé omáčce s rajčaty. Jednoduché a velmi chutná i dětem. Hodí se téměř ke každé příloze.
Chutná a rychlá smetanovo-mléčná luštěninová polévka, která vás zasytí i zahřeje. Před podáváním posypeme mletým koriandrem, nebo ochutíme citronovou šťávou.
Recept na hřejivý indický čočkový dhal s kokosovým mlékem (Coconut red lenthil dhal). Podáváme s rýží, dušenou zeleninou, raitou, zeleninovou koftou... nebo jen s chlebovou plackou. Udávaný počet porcí závisí na kombinaci s jinými ...
Hustá hřejivá polévka, která skvěle zasytí.
Velký hrnec, husté svačinové polévky, plné zeleniny, brambor a fankfurtských párků :) (a proto frankfurtská čočková ...).
Oblíbená čočková polévka má díky přidání batátů výživnější hodnotu a jemnou sladkou chuť. Bude se líbit zejména dětem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit