Národní kuchyně▼
Více▼
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Podzimní smetanová polévka
Dada 40 min. nízká
Zobrazit recept
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Čočkovo-hrachový pikantní dál
Dada 1 h. 45 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Ovarová polévka
Dada 2 h. 20 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Čočková polévka s kysaným zelím
Dada 2 h. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
Jurgason 50 min. nízká
Čočkovo-bramborový prívarok
Dada 60 min. nízká
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
Nepečený krémeš
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Květák v mandžuské omáčce
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit