Národní kuchyně▼
Více▼
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Podzimní smetanová polévka
Dada 40 min. nízká
Zobrazit recept
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Čočkovo-hrachový pikantní dál
Dada 1 h. 45 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Ovarová polévka
Dada 2 h. 20 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Čočková polévka s kysaným zelím
Dada 2 h. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
Jurgason 50 min. nízká
Čočkovo-bramborový prívarok
Dada 60 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit