RECEPTY
Recept na přípravu ražniči v parním hrnci.
Smetanová omáčka jemné chuti, plná žampionů. Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.
Sekaná z mletého masa se žampiony a zeleninou. Podáváme jako samostatný pokrm, nebo s bramborovým pyré.
Recept na jednoduché ale chutná drůbeží srdce s mrkví a žampiony ve smetanové omáčce.
Chutný těstovinový oběd, podáváme se zeleninovými saláty nebo kyselou okurkou.
Růžičková kapusta nepatří jen do polévky, ale dá se z ní udělat krásné a výživné jídlo, které chutná i odpůrcům této zdravé potraviny.
Recept na zapékané těstoviny s lilkem, žampiony, šunkou a fazolovými lusky.
Šťavnatá marinovaná kuřecí prsa s měkoučkými vepřovými játry, žampiony, přelitá sýrovou omáčkou s petrželkou. Podáváme s vařenými bramborami.
Výborná pizza z těsta doporučeného italským kuchařem.
Jednoduchá vánoční polévka, která v sobě nese chuť oblíbeného kysaného zelí, čočky a čerstvých hub.
Chutný bezmasý oběd.
Špagety s různou zeleninou
Sytý a chutný salát s houbami a křupavou zeleninou. Lehký salát, vhodný i jako hlavní jídlo.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit