RECEPTY
Křupavá slaďoučká srdíčka z listového těsta.
Jednoduchá sladká dobrota na dny sváteční.
Teplou zeleninovou žemlovku podáváme jako hlavní jídlo s čerstvým rajčatovým nebo okurkovým salátem. Můžeme ji podávat i na studeno jako slaný zeleninový koláč. Vhodná je i jako příloha ke smaženému nebo pečenému masu.
Rumový zákusek s jemným krémem potažený oblíbenou čokoládou.
Jemná a vláčná alternativa chuťovky s vlákninou. Vhodná ke svačin třeba na výletě. Výrazně neuškodí ani lidem na dietě. Může nahradit i chipsy u večerního filmu.
Křupavé bochánky plněné kaštanovým krémem a šlehačkou, polité hořkou čokoládou... co dodat více:-) ... no mňam.
Vynikající dort s křupavým mandlovým korpusem, plný šlehačky s kousky čokolády.
Vánoční marcipánové cukroví máčené v čokoládě.
Vepřové v jemné omáčce z mrkve, brokolice a květáku. Podáváme s haluškami nebo knedlíkem.
Rychlý a jednoduchý recept na sladké kokosové kuličky.
Skvělý dýňový koláč s vůní skořice a zázvoru, pokrytý křupavým bílkovým sněhem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit