Národní kuchyně
Více
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Frankfurtská polévka
KACHNÍ MASO
Kachní játra na hořčici
BEZMASÁ JÍDLA
Hlíva v kurkumové omáčce
Krůtí paprikáš
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Smaženice s liškami
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
VEPŘOVÉ MASO
Pečené vepřová kýta s kořenovou zeleninou
Hovězí koložvárské zelí
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Citronové řezy
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit