Národní kuchyně
Více
MASOVÉ POLÉVKY
Frankfurtská polévka
VEPŘOVÉ MASO
Bramborárky s bavorskou sekanou
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
BEZMASÁ JÍDLA
Květákovo-bramborové placky
Bramborová placka s cibulí a medvědím česnekem
Quinoa s kyselým zelím
HOUBOVÉ POLÉVKY
Houbová polévka s černými fazolemi
Bramborové placky s květákem a brokolicí
KRŮTÍ MASO
Grilované krůtí v česnekové marinádě
HOVĚZÍ MASO
Hovězí guláš s bramborami
Bramboráky s medvědím česnekem
Telecí dršťková polévka
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Tvarohovo-kakaový koláč
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit