Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
Dada 1 h. 50 min. střední
Zobrazit recept
RIZOTO
Chřestové rizoto
Michal 30 min. střední
Houbové rizoto s liškami
Michal 40 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bobová polévka se slaninou
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
TELECÍ MASO
Ossobuco - dušená telecí kližka
Michal 2 h. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s použitím vývaru z parního hrnce
Dada 15 min. nízká
Mléčná fazolová polévka
TĚSTOVINY
Brynzové pirohy
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
ZELENINOVÉ SALÁTY
Pórkový salát s jablky
Karbanátky z červeného zelí
SLADKÁ JÍDLA
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
KRŮTÍ MASO
Krůtí špízy v alobalu
Špagety s nivovou omáčkou
Šunkové fleky s cibulkou
Vepřové hamburgery
BÁBOVKY
Hokkaido bábovka s tvarohem
SLANÉ CHUŤOVKY
Šátečky s medvědím česnekem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit