Národní kuchyně▼
Více▼
KACHNÍ MASO
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
Dada 1 h. 50 min. střední
Zobrazit recept
RIZOTO
Chřestové rizoto
Michal 30 min. střední
Houbové rizoto s liškami
Michal 40 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bobová polévka se slaninou
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Pastýřův koláč
Jurgason 60 min. vysoká
TELECÍ MASO
Ossobuco - dušená telecí kližka
Michal 2 h. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s použitím vývaru z parního hrnce
Dada 15 min. nízká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
Nepečený krémeš
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
Květák v mandžuské omáčce
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit