Národní kuchyně
Více
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
KNEDLÍKY
Houbové-slaninové knedlíky
VEPŘOVÉ MASO
Kroupová baba s uzeným a houbami
Dada 2 h. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát Oakland
Michal 35 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Plněné žampiony v županu
Dada — střední
RYBY
Pstruh na žampionech
Zuzka 20 min. nízká
Zapékané plněné žampiony
Dada 60 min. nízká
Houbové závitky s mletým masem
Zuzka 40 min. nízká
Žampiony s brokolicí v ústřicové omáčce
Dada 30 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Pečené rybí filé v trojobalu
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit