Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Květákovo-brokolicové karbanátky se sýrem
Jurgason 45 min. střední
Květákové placičky se sýrem feta
Zuzka 50 min. nízká
Pórkový nákyp se žampiony a tofu
Zuzka 60 min. nízká
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Ovesná kaše s jablky a skořicí
Michal 10 min. nízká
DORTY
Raw banánovo-kokosový dortík
Dada — střední
Ovesná kaše s fíky
Michal 20 min. nízká
TĚSTOVINY
Celozrnné nudle s cuketou
Dada 20 min. nízká
Grilované zeleninové špízy s pestem
Zuzka 20 min. nízká
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
Norika 2 h. nízká
OVOCNÉ SALÁTY
Pomerančový salát s hroznovým vínem a chalvou
Dada 5 min. nízká
Ovesná kaše s karobem a ořechy
Dada 15 min. nízká
Ovesná kaše s meruňkami
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit