Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Dada 1 h. 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Vařená uzená krkovice
Dada 1 h. 30 min. nízká
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Dada — nízká
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s kysaným zelím
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Dušené paprikové brambory
Dada 45 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Rychlá kuřecí polévka z parního hrnce
Dada 30 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelná tukožroutská polévka
RYBY
Žraločí steak marinovaný
Dada — střední
Kroupová baba s uzeným a houbami
Dada 2 h. nízká
Pečená vepřová krkovička
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Houbová smaženice
CHLÉB
Chléb s arašídovým máslem
Zapékané plněné žampiony
Dada 60 min. nízká
Vepřové koleno pečené
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Prošívaná deka
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Nanukové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Tvarohovo-kakaový koláč
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit