RECEPTY
Měkkoučké hovězí maso v lahodné omáčce, podávané s kynutým knedlíkem. To musíte vyzkoušet!
Recept na přípravu najemno dušené hovězí plece na redukci z červeného vína. Toto chutně připravené maso je podáváno s pyré ze sladkých brambor a kořenové zeleniny se smetanou a bylinkami.
Rychlý a na přípravu nenáročný recept na jemné kuřecí maso se smetanou a sýrem. Vhodnou přílohou může být rýže, brambory na jakýkoliv způsob a zelenina.
Labužnická marináda a kvalitní maso je základem pro tuto lahůdku pivařů a grilmistrů.
Jemné dušené krůtí maso na paprice a cibuli, která tvoří lehkou omáčku. Nejlépe chutná s dušenou rýží.
Maso, nádivka, příloha - vše najednou upečené. Jednotlivé porce servírujeme jednoduše - v alobalu, ve kterém jsme je pekli.
Lehké dietní kuřecí maso, vhodné nejen pro ty, kterým vadí pohled na sebe v zrcadle. :) Podáváme s kopečkem rýže a s kupou zeleninového salátu.
Maso je nejchutnější při podávání s knedlíkem a dušeným kyselým zelím.
Recept na v troubě pomalu dušené jehněčí maso, provoněné rozmarýnem a špikované česnekem s balzamikovou redukcí.
Měkoučké maso, jemně křupavý pórek a lahodná smetanová omáčka ... mňam :) Podáváme s houskovým knedlíkem.
Chutné maso s jemnou celerovou omáčkou. Podáváme s bramborovou kaší.
Oblíbené dušené hovězí maso, které skvěle chutná ke každému prívarku či omáčce.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit