Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
MASOVÉ POLÉVKY
Gazdovská kapustnica s kroupami
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
Obrácené zelí
Čočková polévka s kysaným zelím
Uzené s hrachový pyré v parním hrnci
Kroupová baba s uzeným a houbami
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit