Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
Dada 1 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
MASOVÉ POLÉVKY
Gazdovská kapustnica s kroupami
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
Dada — střední
Obrácené zelí
Dada 1 h. 30 min. nízká
Čočková polévka s kysaným zelím
Dada 2 h. střední
Uzené s hrachový pyré v parním hrnci
Dada 40 min. nízká
Kroupová baba s uzeným a houbami
Dada 2 h. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
SUCHÉ PEČIVO
Strašidelné čarodějnické prsty
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Marcipánoví pavoučci
Sladkokyselá mléčná fazolová polévka
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Jednoduchá kuřecí polévka
Tvarohový koláč s mangem
Plněná kachna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit