RECEPTY
Slovenský brynzový koláč z listového těsta s ochucenou brynzovo-smetanovou náplní.
Oblíbené tradiční slovenské pirohy se smetanou a slaninou. Servírujeme podle chuti posypané nasekanou pažitkou, nasekaným koprem, nebo smaženou cibulkou.
Skvělý slaný koláč, vhodný na stůl kdykoliv, a nejen jako chuťovka během velikonočních svátků.
Tradiční slovenský jídlo s unikátní chutí, vysokou energetickou hodnotou a pozitivním vlivem na trávicí trakt.
Bryndzové špaldové kernotto s pórkem a slaninou, na kterém si zaručeně pochutnáte.
Zdravé kroupy se zdravým chřestem a zdravou brynzou. Opravdu zdravý oběd či večeře. Ale ... můžete si dát na to i opečenou slaninu, pokud jinak nedáte :)
Podáváme jako přílohu k hustým masovým i luštěninovým polévkám.
Vynikající svěží rajčata s brynzovo-ananasovou nádivkou.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit