Národní kuchyně▼
Více▼
ROLÁDY
Velikonoční roláda
Zuzka 45 min. střední
Zobrazit recept
Žirafí roláda
SLANÉ CHUŤOVKY
Ořechově škvarkové pagáčky
Michal 1 h. 30 min. střední
SUCHÉ PEČIVO
Vánoční čokoládové dortíky
Danuška 45 min. nízká
Vánoční perníčky
Vilma 1 h. 40 min. nízká
Čajové pečivo
Danuška 50 min. nízká
Kokosové cukroví
Danuška 60 min. nízká
ŠTRÚDLY
Tažený makovo-višňový štrúdl
Vilma 1 h. 30 min. vysoká
Tažený tvarohový štrúdl
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Londýnské štangličky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit