Národní kuchyně▼
Více▼
ROLÁDY
Velikonoční roláda
Zuzka 45 min. střední
Zobrazit recept
Žirafí roláda
SLANÉ CHUŤOVKY
Ořechově škvarkové pagáčky
Michal 1 h. 30 min. střední
SUCHÉ PEČIVO
Vánoční čokoládové dortíky
Danuška 45 min. nízká
Vánoční perníčky
Vilma 1 h. 40 min. nízká
Čajové pečivo
Danuška 50 min. nízká
Kokosové cukroví
Danuška 60 min. nízká
ŠTRÚDLY
Tažený makovo-višňový štrúdl
Vilma 1 h. 30 min. vysoká
Tažený tvarohový štrúdl
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
Květák v mandžuské omáčce
ZAVAŘENINY
Nakládaný křen
Chalupářské langoše
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy
SLADKÁ JÍDLA
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
TĚSTOVINY
Špagety s nivovou omáčkou
KRŮTÍ MASO
Krůtí špízy v alobalu
Šunkové fleky s cibulkou
Zapečené těstoviny se špenátem
BÁBOVKY
Hokkaido bábovka s tvarohem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit