Národní kuchyně▼
Více▼
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Maso s mrkvovo-petrželovou omáčkou
Michal 2 h. střední
Jednoduchá kuřecí polévka
Jurgason 2 h. nízká
Vepřové maso na houbách
Jurgason 60 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízká
Pikantní kapustnica
Jurgason 60 min. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
Jurgason 50 min. nízká
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Kachní polévka
RYBY
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Dada 60 min. střední
Vepřové řízky se švestkovými povidly
Zuzka 30 min. nízká
Úhrabky
KOLÁČE
Bublanina s černým rybízem
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Cuketové placky
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Rychlé slané tyčinky
TĚSTOVINY
Brynzové pirohy
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
Pečené zeleninové kuličky
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy
Pórkový salát s jablky
Celerový salát s koňakem
SLADKÁ JÍDLA
Nekynuté jogurtové koblihy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit