Národní kuchyně▼
Více▼
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Maso s mrkvovo-petrželovou omáčkou
Michal 2 h. střední
Jednoduchá kuřecí polévka
Jurgason 2 h. nízká
Vepřové maso na houbách
Jurgason 60 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízká
Pikantní kapustnica
Jurgason 60 min. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
Jurgason 50 min. nízká
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Kachní polévka
RYBY
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Dada 60 min. střední
Vepřové řízky se švestkovými povidly
Zuzka 30 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Dýňové krekry
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
Sýrové tyčinky z listového těsta
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
MASOVÉ SALÁTY
Řepný salát s majonézou
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Propadávaný jablkový koláč
Pečená husí stehna
Bramborovo-květáková masala
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny s brokolicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit