Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Fazolové bramboráky s bazalkou
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
Labužnické fazole na cibulce
Michal 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Guláš s fazolemi
Dada 1 h. 15 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Dada — střední
Bramborový nákyp s masem a fazolemi
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s párkem
Dada 35 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Fazolový salát s kuskusem
Michal 20 min. nízká
Fazole na cibulce s párkem
Mioo 15 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Smetanová polévka z fazolových lusků
Kofty z červené řepy
Karbanátky z červeného zelí
MUFFINY
Halloween muffiny
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Katův šleh - Kaťák
MASOVÉ POLÉVKY
Frankfurtská polévka
ZÁKUSKY
Tvarohový koláč s mangem
Pečená kachna na pomerančích
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
Smažený kořen lotosu
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit