Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Fazolové bramboráky s bazalkou
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
Labužnické fazole na cibulce
Michal 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Guláš s fazolemi
Dada 1 h. 15 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Dada — střední
Bramborový nákyp s masem a fazolemi
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s párkem
Dada 35 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Fazolový salát s kuskusem
Michal 20 min. nízká
Fazole na cibulce s párkem
Mioo 15 min. nízká
Kofty z červené řepy
Salátová polévka
ZÁKUSKY
Krémový ořechový zákusek
Zelný salát s majonézou
Karbanátky z červeného zelí
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hrachový prívarok ze žlutého sušeného hrachu
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso v cibulové omáčce
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
KOLÁČE
Makový strouhaný koláč
Celerovo-mrkvový salát se sýrem
RIZOTO
Mrkvové rizoto
MUFFINY
Jablkové muffiny s drobenkou
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit