Národní kuchyně
Více
CHLÉB
Nekynutý chléb z ovesných vloček
Michal 1 h. 40 min. nízká
Turecký chléb - Bazlama
Michal 3 h. nízká
Chlebové misky na polévku
Dada 1 h. 30 min. střední
Banánový chléb
Dada — nízká
Bílý chléb
Dada 3 h. nízká
Jemný celozrnný chléb
Česnekový chléb
Chléb s arašídovým máslem
Výborný chléb z pekárny
Chléb z podmáslí
Indické chlebové placky Čapátí
Dada 60 min. střední
Špaldový chléb
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie