Národní kuchyně
Více
KRŮTÍ MASO
Krůtí kostky na paprice
Krůtí špízy v alobalu
KUŘECÍ MASO
Plněná kuřecí stehna v alobalu
VEPŘOVÉ MASO
Masovo-hermelínové kuličky na špejli
Velikonoční masová sekaná
HOVĚZÍ MASO
Barevná sekaná
Špízy z mletého masa
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
TĚSTOVINY
Špagety zahradníka
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
Halušky
Šunková roláda
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie