Národní kuchyně
Více
KRŮTÍ MASO
Krůtí kostky na paprice
Krůtí špízy v alobalu
KUŘECÍ MASO
Plněná kuřecí stehna v alobalu
VEPŘOVÉ MASO
Masovo-hermelínové kuličky na špejli
Velikonoční masová sekaná
HOVĚZÍ MASO
Barevná sekaná
Špízy z mletého masa
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
TĚSTOVINY
Špagety zahradníka
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
ZÁKUSKY
Banánové krémové řezy s tvarohem
Krémový ořechový zákusek
Chilli con carne
Karbanátky z červeného zelí
Kokosové oplatkové řezy
Smažená cuketa v jogurtovém těstíčku
Segedínský guláš s hovězím masem
Květákové karbanátky
SLADKÁ JÍDLA
Bramborové šišky s tvarohem
SLANÉ CHUŤOVKY
Žampionový quiche
18.09.2024
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit