Národní kuchyně
Více
KRŮTÍ MASO
Krůtí kostky na paprice
Krůtí špízy v alobalu
KUŘECÍ MASO
Plněná kuřecí stehna v alobalu
VEPŘOVÉ MASO
Masovo-hermelínové kuličky na špejli
Velikonoční masová sekaná
HOVĚZÍ MASO
Barevná sekaná
Špízy z mletého masa
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
TĚSTOVINY
Špagety zahradníka
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Šunková mini pizza
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit