Národní kuchyně
Více
KRŮTÍ MASO
Krůtí kostky na paprice
Krůtí špízy v alobalu
KUŘECÍ MASO
Plněná kuřecí stehna v alobalu
VEPŘOVÉ MASO
Masovo-hermelínové kuličky na špejli
Velikonoční masová sekaná
HOVĚZÍ MASO
Barevná sekaná
Špízy z mletého masa
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
TĚSTOVINY
Špagety zahradníka
ZÁKUSKY
Obliž prst
Banánové krémové řezy s tvarohem
Ananasové řezy
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KOLÁČE
Tvarohovo-kakaový koláč
CHLÉB
Nekynutý chléb z ovesných vloček
Nepečený krémeš
Vepřové závitky (španělský ptáček) v parním hrnci
Hruškový koláč s karamelem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Koprová omáčka
Tvarohovo medový koláč s jablky
ZELENINOVÉ SALÁTY
Sójový salát se zeleninou
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie