Národní kuchyně▼
Více▼
KRŮTÍ MASO
Krůtí kostky na paprice
Dada 45 min. střední
Zobrazit recept
Krůtí špízy v alobalu
Dada 60 min. střední
KUŘECÍ MASO
Plněná kuřecí stehna v alobalu
Dada 2 h. vysoká
VEPŘOVÉ MASO
Masovo-hermelínové kuličky na špejli
Velikonoční masová sekaná
Dada 1 h. 20 min. vysoká
HOVĚZÍ MASO
Barevná sekaná
Dada 1 h. 30 min. nízká
Špízy z mletého masa
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
Dada — nízká
TĚSTOVINY
Špagety zahradníka
Zuzka 40 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
SUCHÉ PEČIVO
Strašidelné čarodějnické prsty
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Marcipánoví pavoučci
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Sladkokyselá mléčná fazolová polévka
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
MASOVÉ POLÉVKY
Jednoduchá kuřecí polévka
Tvarohový koláč s mangem
Plněná kachna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit