Národní kuchyně▼
Více▼
KRŮTÍ MASO
Krůtí kostky na paprice
Dada 45 min. střední
Zobrazit recept
Krůtí špízy v alobalu
Dada 60 min. střední
KUŘECÍ MASO
Plněná kuřecí stehna v alobalu
Dada 2 h. vysoká
VEPŘOVÉ MASO
Masovo-hermelínové kuličky na špejli
Velikonoční masová sekaná
Dada 1 h. 20 min. vysoká
HOVĚZÍ MASO
Barevná sekaná
Dada 1 h. 30 min. nízká
Špízy z mletého masa
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
Dada — nízká
TĚSTOVINY
Špagety zahradníka
Zuzka 40 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Karbanátky z červeného zelí
Kuřecí maso na čínský způsob
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
KOLÁČE
Křehký tvarohový šnek
SLANÉ CHUŤOVKY
Klasické obložené chlebíčky
Tvarohová vosí hnízda
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní čínská polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok s tofu
RIZOTO
Houbové rizoto s liškami
MASOVÉ SALÁTY
Pochoutkový salát
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit